skip to Main Content
045 869 6810 info@omakotisuomesta.fi
Tarina

Oma koti Suomesta tarina alkaa jo liki 30 vuoden takaa. Tuolloin käynnistyi asuntokauppa niin kotimaassa kuin ulkomailla lakiasiaintoimiston kautta. Kesällä 2016 brändi muuttui nimelle Oma koti Suomesta ja helmikuussa 2019 brändi siirtyi tunnetun kiinteistönvälittäjä Johannes Niemisen oman yrityksen omistukseen.

Jo alusta alkaen tärkeätä on tehdä työ huolella ja varmalla otteella. Kun uutta brändiä ryhdyttiin luomaan, niin katsoimme tärkeäksi olla koko ajan uudistuva toimija muuttuvalla kiinteistönvälityksen sektorilla. Kevyt organisaatio mahdollistaa uusien asioiden hyödyntämisen aivan eri tavalla.

Perehdyimme myös siihen miten saada asunnon ostaja kiinnostumaan asunnosta. Moni välittäjä pyrkii enemmän markkinoimaan itseään asunnon myyjille hyvin erikoisin palveluin. Kysymmekin aina mikä on tärkeintä? Osaava välittäjä ja oikeanlainen markkinointi mahdollistavat oikean päätöksen. Myynnin perusasia, älä kerro tai näytä liikaa ennen tapaamista, pätee myös kiinteistönvälityksessä. Muuten muodostuu liikaa syitä olla ostamatta. Tästä johtuen teemmekin ilmoitukset asiakasnäkökulmasta ja korostaen juurikin niitä oikeita kiinnostuksen herättäviä asioita. Tässä työssä erityisen suurena apuna on osaava valokuvauksen ammattilainen, joka osaa siirtyä ostajan rooliin ja ottaa juuri oikeanlaiset mielikuvia synnyttävät valokuvat.

Yrityksen nykyisen omistajan vahva tausta kiinteistönvälitysalalla on valttia kilpailuilla markkinoilla. Johannes Nieminen on toiminut aiemmin mm. valtakunnallisessa kiinteistönvälitysketjussa tiimipäällikkönä kehittäen uusia ratkaisuja. LKV-pätevyys, laaja alan koulutus ja kokemus mahdollistavat turvallisen asuntokaupan. Tähän vahvaan pohjaan perustuu toimintamme kaikkien työntekijöidemme osalta. Vaalimme ammattitaitoista välitystyötä.

Kutsu meidät arviokäynnille – ei maksa mitään eikä sido mihinkään – niin kerromme miten voimme auttaa sinua. Me annamme aikaa juuri sinun asunnollesi.

Toimistomme

Hitsaajankatu 6,
5.krs
00810 Helsinki

Back To Top