skip to Main Content
045 869 6810 info@omakotisuomesta.fi

Asunnon myynti vaatii aina aikaa ja harkintaa, eikä välittäjän valinta ole helppoa. Välittäjiä on moneen junaan. Meille sinä ja sinun asuntosi ovat tärkeät, joten tarjoamme tien huolettomaan ja helppoon asuntokauppaan asiantuntijoidemme avulla. Emme ole pelkästään välittäjiä, vaan myyjiä ja myös lakiosaajia.

1. Realistinen, huolellisesti tehty hinta-arvio asunnostasi

Aloitamme aina realistisella hinta-arviolla. Tämä on suullinen arvio, joka perustuu mm. toteutuneisiin kauppoihin, alueen tämänhetkiseen tarjontaan ja luonnollisesti asunnon tai kiinteistön kuntoon ja ominaisuuksiin. Sijainnilla on hyvin vahva ja kasvava merkitys.

2. Räätälöity markkinointisuunnitelma juuri sinun asunnollesi

Teemme markkinointisuunnitelman juuri sinun asuntosi osalta, jolloin myynti etenee suunnitelmallisesti kaupantekoon saakka. Tilaamme asiakirjat ja selvitämme kohteen tiedot mahdollisimman tarkkaan mm. haastattelemalla sinua, keskustelemalla isännöitsijäntoimiston kanssa ja selvittämällä kaavatilanteen.

3. Asuntosi laadukas markkinointi useilla kanavilla

Markkinointimateriaalimme ovat laadukkaat ja selkeät. Jokainen asunnonostoa harkitseva saa näistä selkeän kuvan siitä millaisesta asunnosta on kyse. Selkeytämme tätä laadukkailla ammattilaisen ottamilla kuvilla ja myös videoesittelyllä. Pohjapiirros tehdään alkuperäisen pohjapiirroksen pohjalta huomioiden tehdyt muutokset. Markkinoimme laajasti hyödyntäen perinteisten internet-palvelujen lisäksi runsaasti sosiaalista mediaa.

4. Asuntosi aktiivinen myynti

Emme tyydy vain esittelemään asuntoa, vaan meille esittelyt ovat tilaisuuksia myydä. Me panostamme myyntiin. Yleisesittelyjen lisäksi järjestämme joustavasti yksityisesittelyjä, jotta yksikään ostajaehdokas ei pääse karkuun. Käytämme paljon omaa vahvaa kontaktiverkostoamme, jota täydennämme koko ajan.

Meillä asuntosi myynti on aina ammattilaisen hoidossa.

Tilaa ilmainen arviokäynti

Täytä alla oleva lomake, niin tilaat ilmaisen arviokäynnin! Käynti ei sido mihinkään ja suullinen arvio on ilmainen. Samalla saat välitystarjouksen.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojakäytännön mukaisesti

Back To Top